Кой стои зад Pet Hut?

Ние сме семейство от двама човека и седем нечовека. За нас животните са много голяма и важна част от живота ни.

Черпим вдъхновението си най-вече от любовта към тях. Всички, които ни познават, знаят, че мнооого ги обичаме. Но как решихме да се занимаваме с мебели за животни? Общо взето, дойде от само себе си.

Като горди собственици на четири котки и три кучета (общо седем броя, пак казваме, много сме горди), за нас е важно да дадем най-доброто на своите любимци. Най-уютната къщичка, най-хубавото легло, много играчки, хубава храна – искаме да са здрави, щастливи и нищо да не им липсва. Сигурни сме, че вие изпитвате същото. Искате да дадете най-добрата грижа.

И така, един ден идеята ни се превърна в проба, пробата в успех, последвани от нови идеи (доста идеи седят и чакат в запас, но ще дойде и тяхното време). И в крайна сметка, освен че създадохме нещо, в което нашите любимци се влюбиха, намерихме вълнение и вдъхновение в това. Намерихме щастие и смисъл.

Ние сме приятели на животните.

Обичаме ги и държим да бъдат щастливи и обгрижвани. И затова правим мебели за тях! И ги правим с любов.
А част от сумата на всяка поръчка ще даряваме на животинчев беда, или организация, която има нужда от средства, за да помага. Защото е важно да си помагаме винаги, когато можем.
Ако искате да се свържете с нас, оставяме контактите си тук.
Пишете ни за всичко, за което се сетите. Отворени сме за идеи, предложения, подобрения, критика, похвала и всяко нещо, което сметнете за важно.
Ще ни помогнете много, като последвате Pet Hut във Facebook и Instagram! Благодарим ви!
С любов,
Еви и Пешо
за нас pet hut