pet hut logo

Замяна за друг продукт

В случай, че желае да замени размера на поръчана и получена стока или желае друг продукт, клиентът има възможност да замени закупената стока в срок до 14 дни от получаването ѝ. 

Върнатата стока трябва да е в добър търговски вид.

В случай на връщане и замяна на поръчката, куриерските услуги са за сметка на клиента.
Клиентът има право да замени закупена стока с избран продукт/и от магазина. Когато клиент иска да замени стока с друга, по-скъпа от тази, която връща, pethut.eu приспада първоначално заплатената от клиента сума за продукт/и и информира клиента за размера на крайното доплащане.

 

МОЛЯ, НЕ ПРАВЕТЕ НОВА ПОРЪЧКА ПРЕЗ САЙТА!

Всички въпроси, свързани със замяната и стойностите на продуктите, могат да бъдат доуточнени чрез имейл: info@pethut.eu или на телефон +359 878 680 607

Ако не бъдат спазени описаните условия, замяната няма да може да бъде извършена!

Отказ от поръчка

Клиентите на онлайн магазин pethut.eu могат в 14-дневен срок от датата на получаване да върнат закупена стока. 

Върнатата стока трябва да е с ненарушен търговски вид, неизползвана. 

Стойността на върнатата стока се възстановява по реда на разпоредбите на чл.54 и следващите от ЗЗП, моля оставяйте коректен айбан за по-бързо обслужване.

Рекламации

Рекламации могат да бъдат предявени в случай на: констатирани дефекти на стоката, изпратена грешна стока, различна от поръчаната. Рекламации за повредена по време на транспорта стока, се разглеждат само въз основа на протокол за рекламация, изготвен в присъствието на куриера. В случаите на рекламация Продавачът поема за негова сметка стойността на куриерските услуги, от което следва да се свържете с нас за уточняване начина на връщане. Рекламации се приемат по реда, описан в чл.122 и следващите от ЗЗП.

  • Не се приемат обратни пратки с наложен платеж.

  • Връщането на пратки към нас можете да направите с куриерска фирма по ваш избор, с изключение на Български пощи. Пратки изпратени към pethut.eu с Български пощи не се приемат!

  • Приемаме пратки само и единствено изпратени с куриер. 

  • След приемане на върната стока ще получите информиращ имейл, че сме получили пратката и ще върнем дължимите суми при оставен коректен айбан в срок от 14 дни по реда описан в чл.54 и следващите от ЗЗП.

  • Пратки с върната стока, които поради неподходяща опаковка са били повредени при транспортирането, ще бъдат връщани на клиента за негова сметка. Старателно опаковайте пратките, за да осигурите запазването на стоката по време на транспорта.

Всички върнати стоки към pethut.eu трябва да бъдат обезопасени от повреждане по време на транспорта и изпратени на адрес:

Pet Hut
България, гр. София 1517

ж.к. Суха река, бл. 70, вх. А, ет. 6, ап. 18

email: info@pethut.eu

тел.: +359 878 680 607