Crazy Cat сет 400 мл

(0 customer reviews) 27 продадени

39,90лв.

Crazy Cat сет 400 мл се предлага в три цвята.

Комплектът включва:

  • Стойка
  • 2 купички

За повече информация, прочетете допълнителното описание по-долу.

Цвят на конструкция
Choose an option
crazy cat сет 400 мл

39,90лв.

Количество
Add to cart
Код: crazy-cat-47 Категории: ,
Crazy Cat сет 400 мл
Crazy Cat сет 400 мл стойката е изработена от сибирска лиственица, боядисана с лак на водна основа, който е безопасен за вашите любимци. Гравирана с носле и широка котешка усмивка. Изберете от трите различни цвята.
Комплектът включва и две купички с диаметър 12 см и вместимост 400 мл, напълно подходящи за котка или куче от малка порода.
Вижте другите стойки с купи за котки тук.
Crazy Cat сет е любим продукт на повечето собтственици на котки! Целта на стойката е купите да стоят фиксирани и да са усобни на домашния любимец, когато се храни или пие вода. Стойката е много стабилна, обръща се изключително трудно.
Почиствайте стойката с влажна кърпа, не е препоръчително да я миете под водна струя.

След получаване на поръчката започваме с изработката и. Срокът за изработка е между 3 и 7 работни дни, в зависимост от натовареността ни. Ще се свържем с вас, за да ви информираме за срока и други подробности.

В нашата фейсбук страница има повече снимки и отзиви, от които може да почерпите вдъхновение. Разгледайте страницата от тук.

 

След получаване на продуктите ще се радваме на вашите отзиви. Може да оцените продукт тук в сайта, или да ни напишете ревю във facebook.

 

Тегло 0,670 kg
Размери 38,5 × 27 × 13,5 cm
Цвят на конструкция

Бял, Дъб, Натурална лиственица, Топъл орех

X